wolvenhoeve.nl

Website-start.nl

Plaats Website!
Categorie Campings Added mei 6, 2013 Views 2014 Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Als u houdt van een rustige camping met een gastvrije ontvangst, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vroeger was onze boerderij in gebruik als melkveehouderij. Het bedrijf had toen ongeveer 30 melkkoeien en ongeveer 20 stuks jongvee. In 1996 zijn de melkkoeien en een groot deel van het land verkocht. Vanaf die tijd is de boerderij in gebruik als hobbyboerderij en nu als minicamping.

De camping straalt rust en ruimte uit en u kunt bij ons genieten van een schitterend uitzicht en een prachtige zonsondergang. Voor de fiets- en wandelliefhebber is het hier uitermate geschikt. In de nabije omgeving van de camping liggen verschillende natuurgebieden zoals het Drents Friese Wold, het Hijkerveld, het Fochteloërveen en het Dwingelderveld waar fietsen en wandelen echt heerlijk is.

Ruiters en menners kunnen in de bossen genieten van de schitterende natuur waarbij het tegenkomen van reeën geen uitzondering is.

Op een boerderijcamping mogen de dieren natuurlijk niet ontbreken. Er zijn geiten, paarden, pony’s, cavia’s en konijnen. De geiten krijgen in het vroege voorjaar lammetjes. Als je het treft zou je de geboorte kunnen meemaken. Als kinderen het leuk vinden mogen ze meehelpen met voeren, uitmesten, borstelen en andere dingen die je doet om de dieren goed te verzorgen.

Het is voor de liefhebber mogelijk om op de camping paardrijles te krijgen en ook om het eigen paard mee te nemen. Wij zijn in het bezit van het veiligheidscertificaat. Ieder jaar wordt er minimaal 1 ponykamp georganiseerd.

De camping is geopend van 1 april t/m 31 oktober. Minicamping de Wolvenhoeve

@ 2014 Website Start